Badkamer in mantelzorgwoning

Wederom een uniek project mogen afronden

2 jaar geleden heb ik voor deze klant reeds de woonkamer/keuken en slaapkamer compleet vernieuwd,nieuwe plafonds wanden en vloer.

Nu was de badkamer/buitenkeuken aan de beurt.

Na alles gestript te hebben en de vloer uit gegraven hebben we eerst de riolering aangepast net als de waterleidingen,vervolgens beton gestort en de ruimte ingedeeld.We hebben eerst een 3d tekening gemaakt om te kijken wat de beste indeling zou worden.Zoals u ziet past alles in de rumte. Een ruim bad  met op alle mogelijke plaats om eventueel een beugel te bevestigenen. een hele ruime inloopdouche waar ook over na is gedacht voor de toekomst als men hulpbehoevend zou worden.Het toilet is en Geberit aqau clean geworden,dit is het meest nieuwe in de toiletwereld.

Uiteraard ligt er vloerverwarming in de ruimte en een aparte radiator om de handoeken te drogen.Een mooi badmeubel met wasbak,en als laatste heb ik een velux glazen lichtkoepel geplaatst met dubbel glas.

Ook nu heb ik weer gebruik kunnen maken van de goed gemotiveerde  vakmensen om me heen om een geweldig eindresultaat te krijgen.